AutoMester mobilitetsgaranti

Tar du service på bilen din hos AutoMester, tilbyr vi ett års mobilitetsgaranti med på kjøpet for din bils sikkerhet.

Ett års mobilitetsgaranti – hjelp når du trenger det

Når du har hatt bilen din på service hos et AutoMester-verksted, kan du føle deg trygg. Vår mobilitetsgaranti sørger for at du får hjelp dersom uhellet er ute.

Uansett tid og sted – i hele Norden – i et helt år

Med AutoMesters mobilitetsgaranti får du hjelp hele døgnet, alle dager i året. Har du hatt et uhell eller en utforkjøring? Har du vært uheldig og fylt feil drivstoff eller låst deg ute av bilen? Uansett tid og sted i hele Norden, sørger vi for at du får hjelp på stedet eller på hjemmeadresse. Dersom ikke feilen lar seg utbedre på stedet, får du transport til nærmeste AutoMester-verksted.

I samarbeid med Viking redningstjeneste

AutoMester mobilitetsgaranti er et kombimedlemskap i Viking redningstjeneste, og det forutsettes at kjøretøyet har gyldig forsikring i et norsk forsikringsselskap. Kombimedlemskapet gjelder kun dekningsområder utenfor forsikringens dekningsomfang.

24 timer i døgnet, hver dag hele året, står Viking kundesenter og 150 servicestasjoner over hele landet med fagutdannet personell i beredskap for å gi deg assistanse når uhellet er ute. Viking har konsentrert seg om det de kan best: bil!

Døgnåpen veihjelptelefon

Ring 67 06 61 11 – uansett hvor du er – døgnet rundt – vi lover deg at hjelpen er underveis.

Bestill din neste service hos AutoMester, og du har en trygg bil med AutoMester mobilitetsgaranti.

Enkelt for deg – bra for bilen