Kompetansekrav til vårt verksted

Det er ikke hvem som helst som kan bli et AutoMester bilverksted. Det stilles strenge krav til vårt verksted, noe som sikrer deg en god tjeneste med høy kvalitet. Enkelt for deg – bra for bilen.

For å bli en del av AutoMester-kjeden stilles det visse krav til verkstedet. Vi må være et offentlig godkjent verksted, følge retningslinjer for lokaler, opplæring av ansatte, HMS, arbeidsmetoder og verktøy. Alle AutoMesters bilverksteder er forpliktet til å følge høye kvalitetskrav for en best mulig tjeneste for deg og bilen din.

AutoMesters kjedekontor jobber aktivt for at vårt verksted skal få en enklest mulig hverdag slik at vi kan konsentrere oss om deg og bilen din. Med 100 % fornøydgaranti kan du ha tillit til at jobben blir som avtalt.

HØY KVALITET PÅ DELER OG GODKJENT UTSTYR

Alle AutoMesters verksteder har godkjente reservedeler med original kvalitet, «matching quality», eller bedre. Delene leveres av Hellanor AS, en av Norges største og beste leverandører på slitedeler – og med tre års garanti.

ETTERUTDANNING GIR OPPDATERTE MEKANIKERE

Kompetanse er viktig for oss hos AutoMester. I bilbransjen er det en enorm utvikling, og det er viktig å følge med på hva som skjer. Derfor er alle AutoMesters ansatte forpliktet til å følge et etterutdanningsprogram. På den måten har vi alltid høy og oppdatert kompetanse.

EN AV NORGES ELDSTE FRITTSTÅENDE VERKSTEDKJEDER

AutoMester har lang erfaring med å drive verksteder. Som en av Norges eldste frittstående verkstedkjeder har vi et stort nettverk og lang erfaring. Gode program, avtaler, systemer og skreddersydde IT-løsninger hjelper oss med å gi deg et best mulig tilbud. Med høyt fokus på etterutdanning, en ensartet identitet/markedsføring og gode løsninger gir AutoMester-kjeden oss bedre tid til det vi er gode på: å hjelpe deg.

AutoMester er en sterk bilverkstedkjede som kort og godt gjør det enkelt for deg – bra for bilen.